-->

طريقة عمل العجينة اليابانيية 
علشان هانذكرها بإذن الله فى معجنات كتير 
نبقى عارفين هى بتتكون من إيه وفايدتها

مكوناتها 

3 ملاعق كبيرة دقيق نخلطهم مع نصف كوب ماء على البارد لحد مانعمل خليط متجانس
نرفعم على نار هادية مع التقليب المستمر حتى الحصول على قوام جيلاتينى

أهميتها

هى عجينة تحفة لما بنضيفها للمعجنات بتخلى قوامها قطنى وهشة جدا وبتفضل طرية كذا يوم

مطبخ سمسم
كاتب المقالة
كاتب ومحرر اخبار اعمل في موقع مطبخ سمسم .

جديد قسم : وصفات مساعدة

إرسال تعليق