المكونات
٢ كوب أرز بسمتى مغسول ومنقوع فى ماء ساخن
١ بصلة كبيرة متقطع صغير
٣ فص ثوم مفروم
٢ حبة فلفل احمر بارد أو حار حسب الرغبة
ورق لورا
ملح
مكعب ماجى
نص معلقة صغيرة بودرة زعفران
معلقتين صوص باربيكيو
معلقتين كاتشب اختيارى
معلقة مسطردة
الطريقة
- فى حلة على نار نضع معلقتين زيت
- ندبل البصل والتوم ونقلبهم حتى يتغير لونهم للذهبى
- نضيف الفلفل الاحمر ونقلبهم
- نصيف ورق اللورا
- ثم نبدأ بإضافة الكاتشب وصوص ال باربيكيو والمسطرة
- نضيف الملح و بودرة الزعفران والماجى ونتركهم حتى الغليان
- نضيف الماء المغلى ونتركه يغلى مع باقى المكونات
- نضيف الارز المغسول ومنقوع ومتصفى جيدا من الماء
- نغطى الارز ونتركه يستوى بالطريقة التقليديه
- ويقدم مع الفراخ المقرمشة وسلطة الكول سلو ومخلل
جربوه هيعجبكم جدا
بألف هنا
روعه تسلم ايدك يا أسماء
ردحذفتسلميلى
حذف